Snabblån & SMS-lån

När du behöver ett akut lån för att täcka upp kostnader som du har, så är det främst snabblån och SMS-lån du kan välja mellan. Denna form av lån innebär att du får snabbt dina pengar efter att du har blivit godkänd. Det kan handla om att du endast behöver vänta 1-3 timmar innan du har pengar som du kan använda på ditt bankkonto. Det fungerar inte riktigt likadant på en bank då de lägger större vikt i att granska om du är behörig att låna pengar.

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
50-20 000 kr1 månad0-2200 krAnsökLäs mer
1000-45 000 kr24 månader300-1800 krAnsökLäs mer
500-10 000 kr1-3 månader0-2100 krAnsökLäs mer
500-10 000 kr1-3 månader0-1500 krAnsökLäs mer
1000-20 000 kr1-12 månader395-6056 krAnsökLäs mer

Vad är ett snabblån?

Ett snabblån är samma sak som ett SMS-lån, fast du ansöker om lånet via nätet istället för via ett SMS. Skillnaden i övrigt är inte speciellt stor. Ett SMS-lån eller snabblån ger dig chansen att kunna låna en mindre summa pengar under en kortare period. Det är även en typ av lån som ger dig chansen att få dina pengar snabbt in på ditt konto.

Små lån

Ett snabblån är ett mindre lån av pengar. Som låntagare så kommer du att kunna hitta långivare som erbjuder lån ner från 50 kronor upp till ungefär 50 000 kronor. Dessa lån ges även ut under kortare perioder som vi nämnde tidigare i texten.

Hitta bäst lån för dig

Om du vill hitta ett snabblån eller SMS-lån som passar dig så bra som det bara är möjligt, så rekommenderar vi att du jämför smslån. Att jämföra är det bästa sättet för dig att kunna hitta till en kreditgivare som uppfyller dina önskemål och krav.

Tänk helst först igenom som är viktigt för dig med ett snabblån. Är det vilken ränta som ditt lån kommer att ha? Eller är det villkoren som spelar mest roll? Ta lite tid på att även planera en återbetalning av ditt lån, så du inte skjuter upp dina problem till nästa månad.

Låna pengar utan ränta

Vissa lån som finns ute på nätet finns att ta helt gratis. Detta i god tro att du kommer att betala tillbaka den summa som du har valt att låna. Oftast så har du en månad på dig att betala tillbaka de pengar som du har lånat utan några extra kostnader. En långivare som faktiskt kan erbjuda många av sina kunder ett gratis lån är ViaConto.